Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تهران گفت: برگزاری دوره‌های کهاد و دووجهی این امکان را فراهم می‌کند تا دانشجو بتواند نزدیک به بیست واحد از درس‌های خود را از رشته‌های دیگر اخذ کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران، در پنجمین «مراسم روزی با دانشگاه تهران» که امروز چهارم مرداد به‌ صورت برخط برگزار شد، گفت: «امروز، روز بزرگی است و خیلی خشنودیم که این فرصت فراهم شد تا با یکدیگر گفتگو کنیم و در کنار هم بتوانیم امر مهمی را که پیش روی شما دانش‌آموزان قرار گرفته است را به سمت درست هدایت کرده و کمک کنیم تا بهترین تصمیم گرفته شود».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: «لازم است در ابتدا توضیح دهم که چرا برای ما این موضوع امر مهمی است، اگر دقت کنیم همه اتفاق‌های بزرگ و خوبی که در دنیا رخ داده و امروزه برای بشر رفاه و آسایش به همراه آورده و توانسته وضعیت مردم را بهتر کند، ناشی از پشتکار کسانی بوده که با به‌ کارگیری علم، دانش و تخصص خود و همچنین با داشتن شخصیت قوی و محکم توانسته‌اند گام‌های بزرگی را بردارند. بسیاری از این اشخاص در همین دانشگاه‌ها و به واسطه علم و دانشی که فراگرفته‌اند به این توانمندی‌ها دست پیدا کرده‌اند، حتی آن‌هایی هم که در دانشگاه تحصیل نکرده‌اند، از ظرفیت دانشگاه‌ها برای پیشبرد اهداف خود بهره برده‌اند».


رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه در ایران هم تحولات اساسی و مهم کشور مدیون دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها است، افزود: «کسانی‌که در دوران نوجوانی تصمیم درستی گرفته‌اند، یعنی با اندیشه و آگاهی، انتخاب صحیح و محل مناسب را برگزیده‌اند و بعد در ادامه راه نیز از ظرفیت‌هایی که در اختیارشان قرار گرفته به خوبی بهره‌برداری کرده‌اند.

 

وی افزود: پس اگر ما می‌خواهیم آینده کشور را تضمین و به دانش‌آموزان کمک کنیم تا بهترین راه را متناسب با توانمندی و علاقه‌مندی‌هایی که دارند انتخاب کنند، باید نخست اطلاعاتی که داریم را به اشتراک بگذاریم و برای شما توضیح دهیم که چه اتفاق‌هایی در حوزه علم و دانش در حال رخ دادن است و چه ظرفیت‌ها و امکاناتی در اختیارتان قرار خواهد گرفت و بعد کمک کنیم تا بین این امکانات و ظرفیت‌ها و علاقه‌ای که دارید بتوانید یک ارتباط منطقی برقرار کنید تا هم شما دانش‌آموزان و خانواده‌تان و هم کشور به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها و امکانات بهره‌مند شوند».

نیلی احمدآبادی در ادامه با تبیین جایگاه علمی و قدمت دانشگاه تهران اظهار کرد: «ما درباره دانشگاه تهران صحبت می‌کنیم، دانشگاهی که در هر جای کشور گام برداریم اثر خیر و برکات دانش‌آموختگان، استادان و فعالیت‌های دانشگاه را می‌توان مشاهده کرد. حتی در دنیا هم دانش‌آموختگان سرافراز دانشگاه تهران نام ایران را بلند آوازه کرده‌اند و ما فکر می‌کنیم تضمین آینده کشور رابطه تنگاتنگی با کیفیت و عملکرد جوانان دارد و دانشگاه تهران به دلیل سابقه‌ای که به‌عنوان قدیمی‌ترین مرکز آموز عالی کشور دارد، می‌تواند یک زیست منحصر به‌فردی را در اختیار جوانان قرار دهد.

 

وی اظهار کرد: این سابقه یعنی دانش نرم، بخش سخت‌افزاری قوی و تجربه طولانی در کنار یکدیگر می‌توانند بهترین آموزش‌ها را در سطح ملی و بعضاً بین‌المللی به جوانان ارائه دهد. یک جوان ایرانی و یک دانش‌آموخته هم نیاز به فراگیری علم و دانش و تخصص دارد و هم باید ظرفیت‌های فردی، اجتماعی و مهارت‌های خود را توسعه دهد. پس ما به دنبال کمک کردن و ساختن یک جوان با همه ظرفیت‌ها هستیم، فرد تک بعدی لزوماً در تمامی جنبه‌های زندگی موفق نخواهد بود و شرط بهره‌مندی از همه توانمندی‌ها توسعه و تقویت همه‌جانبه ظرفیت‌ها است».


احمدآبادی در ادامه سخنان خود با عنوان اینکه یکی از دغدغه‌های همه دانش‌آموزان این است که در چه رشته‌ای ادامه تحصیل دهند، افزود: «انتخاب رشته تصمیم بسیار مهمی است، اما دقت کنید که این آخرین تصمیم شما نیست و دانشگاه باید برای دانشجویان خود این فرصت را فراهم کند که هر زمانی اگر خواستند بتوانند در تصمیم خود تجدیدنظر کنند یا جنبه‌های دیگری را به تخصص خود بیافزایند. دانشگاه تهران به واسطه تجربه طولانی و تخصصی که در حوزه آموزش عالی دارد به خوبی به این دغدغه دانش‌آموزان توجه کرده است. لذا، سیستم آموزشی دانشگاه تهران توانسته است امکان تغییر رشته و همینطور یادگیری در سایر حوزه‌های آموزش را برای دانشجویان خود فراهم کند».

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به برگزاری دوره‌های کهاد و دووجهی خاطرنشان کرد: «همانگونه‌ که می‌دانید دانشگاه تهران یک دانشگاه جامع است و به این ترتیب می‌تواند به یک فرد در حوزه‌های مختلفی که جزو علایق دیگر و یا حتی اصلی آن باشد برای یادگیری بهتر کمک کند. به طور مثال یک شخصی ممکن است به رشته کشاورزی وارد شود، ولی به هنر و ادبیات و یا رشته‌های حوزه علوم و علوم اجتماعی هم علاقه‌مند باشد که البته ما امروز در دانشجویان این علایق را بسیار گسترده می‌بینیم.

 

وی تصریح کرد: باید گفت این دانشگاه، با برگزاری دوره‌های کهاد و دووجهی این امکان را فراهم می‌کند تا دانشجو بتواند نزدیک به بیست واحد از درس‌های خود را از رشته‌های دیگر اخذ کند. بنابراین، دانشجویان می‌توانند در کنار رشته اصلی خود یک یادگیری دیگری را هم کسب کنند، همانطور که عنوان شد امکان تغییر رشته هم در شرایطی فراهم شده است».

 


نیلی احمدآبادی با تبیین فعالیت‌ها و امکانات دانشگاه تهران در زمینه‌های مختلف تصریح کرد: «بهره‌مندی از استادان بسیار خوب و زیرساخت‌های مناسب این اطمینان را برای دانشجویان فراهم می‌کند تا از حداکثر یادگیری در دوران تحصیل بهره‌مند شوند. همچنین امکانات خوابگاهی، ورزشی و آزمایشگاهی مطلوب هم از جمله شرایطی است که آرامش و نشاط لازم را برای افزایش راندمان دانشجویان فراهم می‌کند.

 

وی تاکید کرد: در کنار این امکانات، فضا‌های اجتماعی و فرهنگی وجود دارد که دانشجویان می‌توانند در قالب تشکل‌های مختلف علمی، دانشجویی، هنری و فرهنگی فعالیت کنند. سایر مهارت‌های فردی نیز همچون خود مدیریتی، نوآوری، خلاقیت و کار تیمی مواردی است که دانشگاه تهران تلاش دارد با کمک خود دانشجویان در آن‌ها ایجاد کند تا در دوران دانشجویی و به‌ویژه بعد از دانش‌آموختگی بتوانند در جامعه یک چهره موفقی را نشان‌دهند، همانطور‌که سایر دانش‌آموختگان موفق دانشگاه تهران این‌گونه عمل کرده‌اند».


احمدآبادی اظهار کرد: در ادامه با تأکید بر کسب مهارت‌های فردی و کارآفرینی توسط دانش‌آموختگان دانشگاه گفت: «ایجاد کسب و کار توسط دانش‌آموختگان یک هدف مهم محسوب می‌شود. بسیاری از دانش‌آموختگان باید به این توانمندی برسند و به سرعت دانش و تخصصی که دارند را به کسب و کار تبدیل کنند تا بتوانند چهره موفق‌تری از خودشان را در جامعه بروز دهند.

 

وی ادامه داد: ما در دانشگاه تهران شبکه نوآوری و فناوری را داریم که البته منحصر به فضای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین پارک‌های علم و فناوری دانشگاهی کشور نمی‌شود، بلکه شبکه‌های نوآوری را در کنار کلاس‌های درس و آزمایشگاه‌ها قرار داده‌ایم تا دانشجویان در این زیست‌بوم اکوسیستم که آموزش، پژوهش و یادگیری قرار گرفته بتوانند تجربه‌ها و مهارت‌های لازم را کسب کنند. با هدایت راهبردی که پارک علم و فناوری و مراکز نوآوری ارائه می‌دهند، دانشجو را برای تبدیل توانمندی‌ها به کسب و کار آماده می‌کنند و این هم یک فضای ویژه‌ای است که دانشگاه تهران ایجاد کرده است».

رئیس دانشگاه تهران با اظهار اینکه علم و دانش محدوده جغرافیایی ندارد و یکی از ویژگی‌های بارز دانشگاه و علم بین‌المللی بودن آن است، بیان کرد: «خوشبختانه آوازه بلند دانشگاه تهران، سابقه و شبکه بین‌المللی که در آن فعالیت دارد، این امکان را برای یک دانشجو و حتی دانش‌آموخته دانشگاه تهران فراهم می‌کند که با نهاد‌ها و دانشگاه‌های بین‌المللی آشنا شود و ارتباط برقرار کند.

 

احمدآبادی افزود: در دانشگاه تهران زمینه بسیار خوب تبادل استاد و دانشجو با مراکز معتبر بین‌المللی فراهم شده است که همه این‌ها منجر می‌شود تا دانشجوی دانشگاه تهران بتواند در جریان آخرین رویداد‌های علمی و اتفاق‌های دنیای دانش و تخصص قرار بگیرد و به این ترتیب باز یک جنبه دیگری از ظرفیت‌های دانشجویان متبلور خواهد شد. در یک کلام می‌توانم بگویم دانشگاه تهران تلاش کرده از هیچ موضع و رویکردی غافل نشود».

 

نیلی احمدآبادی اظهار کرد: «ما به واسطه مسئولیت اجتماعی که برای خود قائل هستیم و اینکه دانشگاه تهران را به‌عنوان یک نهاد ملی و نماد و پرچم‌دار آموزش عالی کشور می‌دانیم، تلاش کرده‌ایم هر امری را با بالاترین کیفیت با کمک دانشجویان، استادان، کارمندان و شبکه‌های دوستداران، خیرین و پشتیبانان فراهم کنیم و این اطمینان را به هر فردی بدهیم که وقتی وارد دانشگاه تهران می‌شود از بهترین‌ها استفاده خواهد کرد.

 

وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: امیدوارم دانشگاه تهران همواره با بهره‌مندی از ظرفیت‌های خود بتواند امکان تربیت دانش‌آموختگان موفق، کارآمد، کارآفرین و خلاق را فراهم‌آورد تا جوانان و دانشجویان آینده روشن‌تری را پیش روی داشته باشند، از همه شما که به ما این فرصت را دادید تا بتوانیم در کنار یکدیگر باشیم، تشکر می‌کنم و همینطور از همکاران دانشگاه قدردانی می‌کنم. ان شاء الله که روز خوش و موفقی را با دانشگاه تهران بگذرانید».

 

پنجمین دوره برنامه روزی با دانشگاه با شعار «دانشگاه تهران؛ دانشگاه نخبگان» برگزار می‌شود


در ادامه این برنامه فرشته امین، مدیر باشگاه دانش‌آموزی به معرفی برنامه‌های پنجمین دوره «روزی با دانشگاه تهران» پرداخت و گفت: ««با هدف تقویت ارتباط مؤثر بین دانشگاه و جامعه، آشناسازی دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها با دانشگاه و نشان‌دادن فضای علمی و فرهنگی با نشاط و متمایز آن و به‌منظور ایجاد علاقه، انگیزه و روحیه تلاش برای ورود به نماد آموزش عالی ایران و جذب دانشجویان برتر، پنجمین دوره برنامه روزی با دانشگاه با شعار «دانشگاه تهران؛ دانشگاه نخبگان» برگزار می‌شود».


وی افزود: «این برنامه با هدف کمک به داوطلبان آزمون سراسری دانشگاه‌ها برای انتخاب صحیح و آگاهانه رشته‌های تحصیلی و همچنین آشنایی با دانشگاه تهران و معرفی دانشکدگان و دانشکده‌ها، امکانات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، رفاهی و رشته‌ها، امکانات و ظرفیت‌های دانشکده‌ها و آشنایی با باشگاه دانش‌آموزی دانشگاه تهران و نحوه عضویت در آن طراحی شده است که به دلیل شرایط کرونا در کشور، امسال نیز مانند سال گذشته به‌صورت آنلاین از طریق سایت باشگاه دانش‌آموزی دانشگاه برگزار می‌شود».


امین با تشریح امکانات و اطلاعات ارائه شده در این دوره از برنامه روزی با دانشگاه تهران افزود: «در گزینه دانشکدگان و دانشکده‌ها یکسری اطلاعات شامل آلبوم تصاویر، کلیپ‌های آشنایی، بروشور‌های معرفی و تور مجازی (برای برخی دانشکده‌ها) و آدرس سایت‌ها به تفکیک دانشکدگان / دانشکده‌ها قرار گرفته است.

 

وی اظهار کرد: همچنین برای استفاده از برنامه گفتگو با معاونان آموزشی از طریق لینک‌های موجود در بخش ورود به اتاق‌های گفتگو با معاونان آموزشی در دانشکدگان / دانشکده‌ها، دانش آموزان می‌توانند تمامی سؤال‌های خود در ارتباط با رشته‌های تحصیلی مختلف، بازار کار آن‌ها، امکان ادامه تحصیل در آن رشته‌ها و. را با معاونان آموزشی و اعضای هیأت علمی حاضر در اتاق مربوط مطرح کنند».


مدیر باشگاه دانش‌آموزی خاطرنشان کرد: «همچنین برخی دانشکده‌ها در اتاق گفتگو، برنامه آنلاین و مسابقه دارند. در قسمت ورود به بخش معرفی دانشگاه تهران، کلیپ‌هایی جهت آشنایی دانش‌آموزان با این دانشگاه و بخش‌های مختلف آن قرار گرفته است. در بخش معرفی باشگاه دانش‌آموزی نیز اطلاعات تکمیلی در مورد این باشگاه و خدمات آن و نحوه عضویت در آن قابل مشاهده است. دو مسابقه شناختی و آشنایی با دانشگاه تهران نیز در صفحه اصلی برنامه قرار دارد و پس از ورود به آن‌ها توضیحات تکمیلی ارائه می‌شود که امیدواریم محتوای این برنامه‌ها بتواند اطلاعات مفیدی در ارتباط با دانشگاه تهران و بخش‌های مختلف آن در اختیار دانش آموزان عزیز قرار دهد».

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمود نیلی احمدآبادی دانشگاه تهران دوره آموزشی رئیس دانشگاه تهران باشگاه دانش آموزی دانشگاه تهران روزی با دانشگاه نیلی احمدآبادی دانش آموختگان دانش آموزان دانش و تخصص دانشکده ها بین المللی دانشگاه ها علم و دانش تا دانشجو ظرفیت ها یک دانش رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۴۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود

ایسنا/همدان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی‌سینا از برگزاری نخستین نمایشگاه کار استان همدان به مدت سه روز در این دانشگاه خبر داد.

دکتر حسن رحیمی‌روشن در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نخستین نمایشگاه کار استان همدان، رویدادی است که به منظور ایجاد پل ارتباطی بین کارجویان و کارفرمایان و کمک به افراد در یافتن شغل مناسب توسط دانشگاه بوعلی سینا برگزار خواهد شد، این نمایشگاه فرصتی بی‌نظیر برای معرفی فرصت‌های شغلی به کارجویان و جذب و استخدام بهترین و مستعدترین افراد توسط کارفرمایان فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه به مدت سه روز از ۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در سالن دانشکده کشاورزی جدید دانشگاه بوعلی‌سینا برگزار می‌شود، مطرح کرد: افتتاحیه نمایشگاه روز دوشنبه ساعت ۹ تا ۱۲ با حضور هیأت رئیسه دانشگاه و اختتامیه روز پنجشنبه ساعت ۹ تا ۱۲ با حضور وزیر علوم و استاندار همدان برگزار می‌شود. 

نمایشگاه کار رویدادی است که دو دسته شرکت‌کننده اصلی شامل سازمان‌ها و کارجوها دارد؛ طی برگزاری نمایشگاه سازمان‌ها موقعیت‌های شغلی خود را ارائه می‌دهند و کارجوها با بازدید از نمایشگاه علاوه‌ بر کسب اطلاعات درباره شرکت‌ها و ارسال رزومه، با نمایندگان هر سازمان به طور مستقیم گفت‌وگو می‌کنند.

رحیمی‌روشن با تأکید بر اینکه در نمایشگاه کار امکان آشنایی با تعداد زیادی از سازمان‌های معتبر برای بازدیدکننده‌ها فراهم می‌شود، مطرح کرد: امکان تعامل و گفت‌وگو با مدیران و کارشناسان منابع انسانی هر سازمان باعث می‌شود کارجوها بتوانند شبکه‌سازی داشته باشند، با فرهنگ سازمانی هر شرکت آشنا شوند و نسبت به بازار کار شناخت عمیقی به دست بیاورند.

وی با اشاره به اینکه کارجوها می‌توانند در این نمایشگاه شانس خود را برای تغییر مسیر شغلی امتحان و برای سازمان‌ها ‌با توجه به موقعیت شغلی مدنظرشان رزومه ارسال کنند، یادآور شد: در نمایشگاه کار، کارگاه‌های آموزشی کاربردی توسط مدرسان با تجربه و مدیران و کارشناسان سازمان‌ها به‌صورت رایگان برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی به برخی از ویژگی‌های برجسته این نمایشگاه شامل حضور گسترده شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف، تنوع و تعدد موقعیت‌های شغلی، ارائه خدمات جانبی و فرصتی برای تبادل نظر و ایده اشاره کرد و توضیح داد: در این نمایشگاه، سازمان‌های مختلف از صنایع و حوزه‌های کاری متنوع حضور داشته و طیف وسیعی از فرصت‌های شغلی را ارائه می‌کنند.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه، موقعیت‌های شغلی در سطوح مختلف تخصص، از کارآموزی تا مدیریت، برای افراد با مهارت‌ها و تجارب مختلف ارائه می‌شود، افزود: در این نمایشگاه، علاوه بر معرفی فرصت‌های شغلی، خدمات جانبی مانند کارگاه‌های آموزشی، سمینارها و خدمات مشاوره شغلی نیز ارائه خواهد شد در ضمن این نمایشگاه فرصتی برای تبادل‌نظر و ایده بین کارجویان، کارفرمایان و متخصصان منابع انسانی در زمینه‌های مختلف شغلی فراهم می‌کند.

رحیمی‌روشن با اعلام اینکه نمایشگاه کار همدان مرجع حرفه‌ای برای اتصال کارفرمایان و کارجویان است، به دیگر اهداف برگزاری نمایشگاه نظیر امکان برقراری ارتباط مستقیم میان کارفرمایان، کارجویان و فارغ‌التحصیلان، ارائه فرصت‌های شغلی مورد نیاز در شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف، امکان معرفی برند و ارتقای آن برای شرکت‌ها، ساده‌کردن فرآیند جذب و استخدام در شرکت‌ها و سازمان‌ها، آشنایی با مهارت‌های مورد نیاز شرکت‌ها، شناسایی استعدادها، علاقمندی‌ها و مهارت‌های کارجویان، رویارویی مستقیم صنعت و دانشگاه، آشنایی با کارفرمایان برتر و موفق، معرفی سازمان‌ها و شرکت‌ها با فعالیت‌های مرتبط با رشته‌های تحصیلی کارجویان، آشنایی دانشجویان و دانش‌آموختگان با مهارت‌های شغلی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی کار و کارآفرینی، ارائه خدمات مشاوره‌ شغلی و بهره‌گیری از اطلاعات مشاوران متخصص، ایجاد محیطی دوستانه برای تعامل دانش‌آموختگان، دانشجویان و شرکت‌های مختلف، معرفی و بازتاب نتایج تحقیقات و پژوهش‌ها، تجربه‌ها و نوآوری‌های علمی و صنعتی، بهبود انگیزه دانش‌آموختگان و آشنایی بازدیدکنندگان با آخرین دستاوردهای صنایع، اشاره کرد.

وی دیگر مزایای برپایی نمایشگاه کار استان را دسترسی به چندین فرصت شغلی، امکان درخواست برای استخدام شدن در موقعیت­‌های شغلی مختلف در محل نمایشگاه، امکان حضور در جلسه‌های آشنایی با شرکت‌ها و مؤسسه‌های حرفه­‌ای به شکل رایگان، ایجاد شبکه ارتباطی در زمینه شغلی، آشنایی با مدیران منابع انسانی شرکت­‌ها و سازمان­‌های مختلف، صرفه­‌جویی در زمان لازم برای جستجوی شغل از طریق ملاقات مستقیم با کارفرمایان، دسترسی به خدمات مشاوره‌­ای و تخصصی در زمینه شغلی مدنظر، کسب اطلاعات درباره نیازهای کارفرمایان، مشورت با افراد با تجربه در زمینه‌های شغلی مختلف، امکان قرار گرفتن در جایگاه شغلی مطلوب، امکان ثبت‌نام برای شرکت در دوره­‌ها و کارگاه‌های آموزشی مختلف، کسب اطلاعات درباره صنایع مختلف و کسب تجربه در زمینه مصاحبه‌های شغلی دانست.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی مطرح کرد: شرکت‌ها و سازمان‌ها نیز در نمایشگاه‌هایی مانند نمایشگاه کار همدان حضور پیدا می‌کنند تا نیروی کار مورد نیاز خود را جذب کنند، با کارجویان و نیازها و انتظارات و دیدگاه‌های آنها آشنا شوند و برنامه‌های مختلف خود مانند کارآموزی را در این نمایشگاه‌ها به علاقمندان ارائه کنند.

وی به مزایای حضور شرکت‌ها و سازمان‌ها در نمایشگاه کار نظیر امکان معرفی شرکت و افزایش آگاهی از برند، امکان ارائه فرصت‌های شغلی سازمان به کارجویان، برقراری ارتباط مستقیم کارجویان، دانش‌آموختگان و دانشجویان علاقمند به حوزه فعالیت‌های شرکت، امکان برگزاری کارگاه‌های آموزشی مختلف برای بازدیدکنندگان نمایشگاه، استفاده از تجربه‌ها و اطلاعات سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف و افزایش آگاهی افراد در زمینه محصولات و خدمات ارائه شده در شرکت، اشاره کرد.

رحیمی‌روشن در ادامه با بیان اینکه موقعیت‌های کارورزی و فرصت‌های شغلی مناسب برای تازه فارغ‌التحصیلان هم در نمایشگاه وجود دارد، تصریح کرد: در این نمایشگاه پراکندگی موقعیت‌های شغلی زیاد است به طوری که می‌توانید برای انواع رشته‌های تحصیلی و مهارت‌های تخصصی مربوط به حوزه‌های مهندسی، تک و... فرصت شغلی پیدا کنید. فقط کافیست برای ارسال رزومه‌ در نمایشگاه حضور داشته باشید.

وی بیان کرد: حتی اگر به‌عنوان یک کارجو یا دانشجو اگه نتوانید شغلی پیدا کنید، باز هم می‌توانید از طریق ملاقات با کارفرما و شرکت در کارگاه‌های رایگانی که سازمان‌ها برگزار می‌کنند، اطلاعات و تجربیات دست‌اولی در مورد مسیر شغلی به دست آوردین که در پیدا کردن شغل به شما کمک می‌کند.

این مسئول با اشاره به اینکه در نمایشگاه کار فرصت حضور بیش از ۳۰ سازمان‌ و شرکت بزرگ فراهم شده است، اعلام کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت ورزش‌و جوانان استان همدان، اداره‌کل دادگستری همدان، استانداری همدان، اندیشکده حکمرانی استانی استان همدان، شرکت آبفای استان همدان، شورای اسلامی شهر همدان، شهرداری همدان، شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان، دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان همدان، دانشگاه پیام‌نور واحد همدان، مؤسسه آموزش عالی عمران و توسعه، دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، دانشگاه صنعتی همدان، پارک علم و فناوری استان همدان، دانشگاه علوم پزشکی همدان، دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی، مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه بوعلی‌سینا، بنیاد نخبگان، دانشگاه ملایر و جهاددانشگاهی واحد همدان حامیان نخستین نمایشگاه کار در استان همدان هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود
  • امکان تغییر محل آزمون دانشجویان فراهم شد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس میزبان آزمون کنکور سراسری
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران