Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در تشریح عملکرد این کمیسیون در یک سال ابتدایی فعالیت شورا گفت: اقدامات متعددی در طول یک سال اخیر انجام شد که از جمله آنها می‌توان به تدوین اساسنامه 20 سازمان و شرکت، تهیه گزارشات حسابرسی سال‌های 96 تا 99 و اختصاص بودجه به هزار و 700 پروژه توسعه محله‌ای در راستای اجرای طرح رصد اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شهر، محمد آخوندی با اشاره به گزارش عملکرد یک ساله شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: زمانی که ما در کمیسیون مستقر شدیم بررسی‌ها نشان می‌داد که برخی طرح‌ها و لوایح باقی مانده که تعیین تکلیف نشده بود و در همین راستا ما نامه‌ای برای شهرداری ارسال کردیم که موارد مورد اهمیت خود را که نیاز به بررسی مجدد دارد، اعلام کند؛ شهرداری نیز پاسخ داد و موارد مورد نظر، در دستور کار قرار گرفت.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به برگزاری 71 جلسه در کمیسیون خاطرنشان کرد: به جز لوایح جدید که در صحن ارائه شده، اکثریت لوایح، مستقیم و یا در مواردی به صورت مشترک ارجاع می‌شود.
تدوین اساسنامه 20 سازمان و شرکت در کمیسیون برنامه و بودجه
وی ادامه داد: بر اساس تأکیدات انجام شده و تلاش‌های صورت گرفته، در حال حاضر هیچ طرح و لایحه‌ای از قبل باقی نمانده و دیگر لوایح نیز به روز است؛ اساسنامه 20 سازمان و شرکت آماده شده و به زودی در صحن شورا ارائه خواهد شد.
آخوندی با اعلام اینکه 23 لایحه، 14 طرح و سه استفساریه در کمیسیون برنامه و بودجه تصویب شده است، یادآور شد: سال گذشته اصلاحیه بودجه سال 1400 را در دستور کار داشتیم؛ با توجه به اینکه بودجه 48 هزار و 800 میلیارد تومانی واقعی به نظر نمی‌رسید، در روند اصلاحیه، بودجه 37 هزار میلیارد تومانی به تصویب رسید.
وی به تصویب سند الزامات تدوین بودجه 1401 در صحن شورا اشاره کرد و افزود: در این زمینه به شهرداری اعلام و تأکید کردیم که بودجه را بر اساس سند الزامات تنظیم کند که شهرداری بر همین اساس بودجه را ارائه کرد و در این زمینه، طی یک ماه بیش از 100 جلسه با معاونت‌ها، شرکت‌ها، سازمان‌ها و واحدهای تابعه برگزار کردیم.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه لایحه در کمیسیون تلفیق بودجه با جزئیات بررسی شد، گفت: تمام پیشنهادات کمیسیون‌ها در این زمینه مورد بررسی قرار گرفت و همچنین در صحن شورا نیز تک تک مصوبات بررسی شد و بر خلاف سال 99 که بودجه در پایان اسفند به تصویب رسیده بود، لایحه بودجه سال 1401 در 24 بهمن ماه به فرمانداری ارسال و در هفته اول اسفندماه نهایی شد.
بهره‌گیری از کارشناسان زبده شهرداری برای تهیه گزارشات حسابرسی
وی با اشاره به بخش دیگر عملکرد این کمیسیون در یک سال اخیر یادآور شد: بر اساس بررسی‌هایی که انجام دادیم، مشاهده کردیم که گزارشات حسابرسی 94 و 95 جمع‌بندی نشده و گزارشات سال‌های 96 تا 99 نیز در صحن شورا ارائه نشده است؛ یکی از وظایف ما نظارت بر این موضوع است، لذا کارشناسان بسیار زبده شهرداری به کار گرفته شدند و با کمک کمیته بودجه، جلساتی با انجمن حسابداران و حسابرسان برگزاری شد.
آخوندی، روند جمع‌بندی گزارشات حسابرسی را بسیار سخت عنوان کرد و افزود: برخی حسابرسان که حسابرسی سال 96 را انجام نداده بودند اقدام به انجام حسابرسی را نمی پذیرفتند و ما مسیر سختی را طی کردیم تا در این زمینه به نتیجه برسیم؛ با کمک رئیس و نایب رئیس شورا 306 گزارش جمع بندی شد که گزارش تلفیقی سال 94 و 95 نیز در این بین جا دارد.
ارائه گزارشات حسابرسی سال‌های 96 تا 99 در 20 جلسه شورا
وی با بیان اینکه گزارشات چهار ساله 96 تا 99 از تمام شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه شهرداری آماده شد و به تدریج در حال ارائه در صحن است، خاطرنشان کرد: ما به عنوان کمیسیون، تکالیفی که بر عهده این نهادهاست اعلام می‌کنیم و موارد تصویب می‌شود؛ پیش‌بینی می‌کنیم گزارشات در 20 جلسه به اتمام برسد و پس از آن گزارش سال 1400 آماده شود.
آخوندی با تأکید بر اینکه اساس کار ما بر این است تا پایان امسال تمام گزارشات ارائه شود، تصریح کرد: تلاش ما این بود که برای اولین بار گزارشات به روز باشد، چراکه همواره ارائه گزارشات با فاصله یک یا تا دو ساله انجام می‌شد و تا آغاز به کار مدیریت شهری ششم، فاصله چهار تا پنج ساله را شاهد بودیم.
وی از تعیین حسابرسان سال 1401 و آغاز کار آنها در آینده نزدیک خبر داد و افزود: گزارش تفریغ بودجه نیز آماده شده که در شورا ارائه خواهد شد.
گزارشات نظارتی حوزه حمل و نقل و فنی و عمرانی در صحن شورا ارائه می‌شود
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه گزارشات نظارتی در حوزه حمل و نقل و فنی و عمرانی نیز در حال تهیه است که بر اساس آن بدانیم میزان پیشرفت طرح‌ها و نواقص موجود تا چه اندازه است، گفت: این گزارشات را در صحن شورا ارائه خواهیم کرد تا هم اعضا و هم شهرداری در جریان روند کار باشند.
وی با اشاره به فعالیت کمیته تخصیص در یک سال گذشته تصریح کرد: کمیته بودجه به طور مرتب، تخصیص بودجه را پیگیری کرده و موارد را به شهرداری اعلام کرده است.
آخوندی از حضور اعضای این کمیسیون در مناطق 22 گانه تهران در راستای اجرای طرح رصد خبر داد و افزود: در ابتدا اعضای کمیته بودجه در 22 منطقه حضور یافته و با نخبگان، شورایاران و تمام افرادی که در محلات نقش دارند، گفت و گو کردند؛ در این فرایند، لیست مشکلات تهیه شد، در جلسات با شهرداران مناطق مورد بحث قرار گرفت و اولویت‌ها مشخص شد.
اختصاص بودجه به هزار و 700 پروژه توسعه محله‌ای در پایتخت
وی اضافه کرد: اولویت‌ها در قالب هزار و 700 پروژه توسعه محله‌ای در بودجه 1401 گنجانده و به همراه پروژه‎‌های قرار خدمت جمع‌بندی شد و این پروژه‌ها به اندازه‌ای مهم بود که در کمیسیون تلفیق نهایی شد و پیگیری می‌کنیم که رها نشود و نقدینگی و اجرا ادامه پیدا کند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه برنامه چهارم توسعه بر اساس تأکید وزارت کشور، به صورت چهار ساله تدوین خواهد شد، خاطرنشان کرد: سند الزامات این برنامه در صحن شورا به تصویب رسید که این سند را به شهرداری ارائه خواهیم کرد تا برنامه چهار ساله خود را ارائه دهد.
وی از تدوین بودجه 1402 و اصلاحیه بودجه 1401 در ماه‌های پیش رو خبر داد و افزود: با توجه به وظیفه نظارتی کمیسیون برنامه و بودجه، گزارشات سه یا چهار ماهه در تمام حوزه‌ها ارائه خواهد شد.
عملکرد مثبت شهرداری تهران در تحقق اصلاحیه بودجه سال 1400
آخوندی در خصوص عملکرد شهرداری تهران در تحقق بودجه سال 1400 گفت: شهرداری در تحقق اصلاحیه به خوبی عمل کرد و بیش از 93 درصد بودجه محقق شد.
وی با بیان اینکه شهرداری اعلام کرده که در سال 1401 می‌تواند بودجه را تا 80 هزار میلیارد تومان محقق کند، تصریح کرد: با این وجود، شورای اسلامی شهر تهران 50 هزار میلیارد تومان را برای بودجه امسال پیش‌بینی و مصوب کرد که تاکنون 20 تا 22 هزار میلیارد تومان محقق شده است. در سال‌های قبل نیز در 6 ماهه اول، میزان تحقق به همین روال بوده و معمولا بودجه در 6 ماهه دوم محقق می‌شود و شهرداری اعلام کرده که بیش از این را محقق خواهد کرد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: 10 هزار میلیارد تومان نیز در تبصره بودجه سال جاری لحاظ و محل هزینه آن مشخض شده است؛ در مجموع باید تلاش بیشتری به ویژه در بخش غیرنقد و درآمدهای پایدار صورت بگیرد و شهرداری لوایح خود را در این زمینه ارائه دهد تا در تحقق برنامه‌ها موفق شویم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت شهرداری رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران هزار و 700 پروژه توسعه محله اساسنامه 20 سازمان و شرکت هزار میلیارد تومان صحن شورا ارائه گزارشات حسابرسی شهرداری اعلام بودجه سال جمع بندی خواهد شد بر اساس یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۲۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳

 

 

 



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد در خصوص برنامه‌های ۱۴۰۳ شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: امسال علاوه بر برنامه‌هایی که در نظر داریم و در این خصوص برنامه‌ریزی شده در تلاش هستیم منطقه هفت حوض را توسعه دهیم تا مورد توجه مردم به خصوص افرادی که در جنوب شرق مشهد زندگی می‌کنند نیز قرار گرفته شود.

امیر رمضانی افزود: در حال حاضر مقدمات انجام فعالیت‌هایی در زمینه توسعه منطقه هفت حوض آغاز شده و امیدواریم که به زودی این برنامه‌ریزی‌ها انجام شود. یکی دیگر از برنامه‌هایی که ما در مجموعه خود برنامه‌ریزی کردیم اتوبوس گردشگری برای زائران و مجاوران است که آن‌ها را از کوه پارک به سمت قله‌زو منتقل کنیم و این اتفاق به زودی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: اقدامات دیگری در خصوص توسعه هفت حوض و تقویت فضای نوری این منطقه در دستور کار قرار گرفته است و قصد داریم فضاهای درختکاری را در این منطقه افزایش دهیم تا مردم بتوانند از فضای بیشتری نیز استفاده کنند.

امیر رمضانی افزود:در حال حاضر ظرفیت پارکینگ هفت حوض حدود ۱۷۰۰ خودرو است و قصد داریم این فضا را گسترش دهیم تا مردم در این خصوص دغدغه‌ای نداشته باشند. همچنین راه‌اندازی روستا بازار تقریباً به اتمام رسیده و تلاش می‌کنیم که در روزهای آینده به بهره‌برداری کامل برسد و به محض اینکه به صورت جامع و کامل راه‌اندازی شود، قطعا حدود ۱.۵ برابر در ورودی‌ منطقه هفت حوض تاثیرگذار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد با بیان اینکه در تلاش هستیم که در سال ۱۴۰۳ رشد و توسعه مناطق مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: این تصمیم باعث شد تا فعالیت‌ها و برنامه‌های شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد متفاوت از سال‌های گذشته باشد و این تغییرات منجربه اقبال بیشتر مردم به این منطقه شده است. بنابراین منطقه هفت حوض می‌تواند درصدی از شهروندان شرق مشهد را به سمت خود سوق دهد، زیرا خدمات در این منطقه نیز ارزان قیمت است.

امیر رمضانی با بیان اینکه نیاز است سرمایه‌گذاران پای کار بیایند تا ارائه این خدمات به مردم را افزایش دهیم، تصریح کرد: این مجموعه برنامه‌های دیگری مانند بازی‌های هیجانی را در دستور کار خود قرار داده و لایحه آن برای شورای اسلامی مشهد ارسال شده است تا در صورت موافقت نیز اتفاق رخ دهد. این بازی‌های هیجانی در ۴ نقطه مشهد با ۱۰ مورد تنوع برای علاقه‌مندان اتفاق خواهد افتاد. همچنین اقدامات اولیه‌ای برای ایجاد شهر برفی و گفت‌وگو با سرمایه‌گذار آکواریوم شهری نیز از جمله برنامه‌هایی است که در این مجموعه در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • تالار شهیدان فلاح نژاد کرج ایمن سازی می‌شود